Vakantiekamp (6-8 jaar)

De vakantiekampen voor kinderen van 6 tot 8 jaar liggen in de lijn van de kleuterkampen omdat ook hier het beleven van muziek centraal staat. We gaan een stapje verder in het ontdekken, uitproberen en genieten van ‘echte’ instrumenten.

Verloop

Een muziekkamp bij Villa Musica duurt drie dagen en gaat in de zomervakantie door.


In de voormiddag gaan we samen op muzikale ontdekkingstocht. Naast het spelen op ritmische en melodische muziekinstrumenten gaat onze muziekbeleving veel verder. Spelenderwijs maken we een eigen muzikaal verhaal, leren we muziekinstrumenten en muziekgenres herkennen of strekken we de benen tijdens een muzieknotenestafette. Eén ding is zeker: we hoeven niet de hele dag op onze stoel te blijven zitten!


Na het middageten gaan we knutselen, spelletjes spelen en ook in kleine groepjes enkele specifieke instrumenten ontdekken. Piano, gitaar, drums, viool… welke instrumenten allemaal op het programma staan kunt u vooraf lezen in de praktische informatie.

Villa Musica houdt het graag klein en fijn. Daarom worden er maximum 20 kinderen toegelaten voor dit kamp. De begeleiding bestaat uit gekwalificeerde muzikanten en pedagogische begeleiders.

Aanbod 2020

Nieuwe data komen vanaf half december op de website.

Leeftijd

Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar (1ste tem 3de leerjaar)

Wanneer & Waar & Wie

De kampen gaan telkens door van 9u-16u.

Opvang: Er is opvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u. Indien je hiervan gebruik wenst te maken gelieve dit door te geven bij inschrijving.

Locatie: Erasmusatheneum campus Volhardingslaan in Deinze (parking te bereiken via straatje Landweg)
Begeleiding: minimum 2 personen en gastdocenten voor de initiaties instrument

Wat breng je mee

• lunchpakket + drankje voor ‘s middags

Prijs

• € 110 per kind voor 3 dagen
Alle tussendoortjes (fruit/koek en drinken) zijn inbegrepen in de prijs alsook het gebruik van de instrumenten voor de initiatielessen. Villa Musica geeft fiscale attesten zodat u per dag 11,20€ kan recupereren via de belastingen.

Korting

Korting van 10€ per kamp op een tweede inschrijving (broer of zus) voor dezelfde kampperiode.
Sommige mutualiteiten en werkgevers komen ook tussen in de deelname aan kampen. Dit vraag je best even na bij uw eigen mutualiteit of werkgever.

Inschrijven

Ga naar het inschrijvingsformulier op de pagina inschrijvingen. Na inschrijving ontvangt u binnen de 30 dagen een mail met betalingsverzoek en medische inlichtingsfiche. Na betaling is uw inschrijving definitief.