Fanclub

Dit is jullie pagina. Kindjes maken soms een tekening voor Flappie het vriendje van muziekkriebels of Ulla, het vriendje van de muzikale vakantiekampen. Jullie ervaringen met Villa Musica, foto’s, geboortekaartjes, weetjes over muziek, leuke liedjes, opvoedingstips,… Bezorg het aan Villa Musica en we plaatsen het op de website.

Grote fans


“Flappie… ik wil bij Flappie!”, dé standaarduitdrukking op zaterdagmorgen (én soms ook wel eens op een andere dag van de week).

De eerste “muziekkriebel”-sessie wist ik niet al te goed wat ik moest verwachten, maar omdat M. altijd heel goed op muziek reageerde, wou ik dit toch eens proberen.
Ik heb er sindsdien geen seconde spijt van gehad. Zowel voor de kindjes als voor de ouders is het fijn om op een heel spontane manier met muziek bezig te zijn. Als ouder is het daarnaast ook mooi meegenomen dat je eens ziet hoe je kindje zich gedraagt binnen een groep leeftijdsgenootjes. Het is heel leuk om te zien hoe de kindjes meestal nogal afwachtend zijn de eerste sessie, maar dat zie je week na week veranderen. En heel snel worden Flappie, de instrumenten, de eitjes, de diertjes, de balletjes,… iets waar de kindjes naar uitkijken. En ook na de muzieksessies blijven de liedjes bruikbaar: thuis, in de auto, bij familie of vrienden: heel regelmatig worden “de liedjes van Flappie” gezongen! Wij zijn alvast fan van Villa Musica en onze 2 kindjes ook! “
(mama Lieve)

Kleine fans

Hier komen alle tekeningen die Flappie (muziekkriebels) of Ulla (muzikale vakantiekampen) van de kindjes krijgen.Nieuwe fans

De geboortekaartjes die Villa Musica ontvangt, zullen hier verschijnen. Bovendien krijgt elke nieuwe fan een attentie van Villa Musica.